gönderen Berna BAŞER » Çrş Eyl 09, 2009 8:13 pm
Birkaç gündür dublajseverlerin kurduğu bir sitedeki, ayın sanatçısı için yapılan oylamayı takip ediyorum.daha önceki aylarda ayın sanatçısı nasıl seçiliyordu ,herzaman oylamamı yapılıyordu bilmiyorum ama geçen ay oylama yapıldığını biliyorum.yapılan oylamada bu kadar oy verilmemişti sanırım,sevgili dostum Özden Ayyıldız dışındaki isimleri hatırlamıyorum bile.Bu kez oldukça popüler isimler bir araya gelmiş.ancak ben şunu söylemek istiyorumki bu bir yarış,bu bir başarı kriteri değildir.anketteki isimlerin hepside birbirinden değerli isimler ,üstelik hepside benim için çok özel insanlar.Birtoşum can dostum,Burcu küçük kız kardeşim,Yekta 26 yıllık dostum,Toprak yine öyle,Tolga mesai arkadaşım.ben özellikle beni sevenlerden ve oylayanlardan rica ediyorum ltf o olmalı ,bu olmalı gibi yorumlar yapmayalım çünki bu bir yarış değil,bir başarı göstergesi değil .zaten bu isimlerin hiç biri birbirine rakipte değil.şu anda hepsi ayrı kulvarlarda ilerliyor ,hepside çok başarılı.Heleki Toprak ve Yekta onlar zaten birer usta ve bu sektörün her alanında kendilerini ispatlamış muhteşem iki adam.Sitenin stratejisini bilmiyorum,yöneticilerini tanımıyorum ama keşke ayın sanatçısını haftanın sanatçısı olarak değiştirip mümkün olduğunca çok ismi insanlara tanıtsalardı.çünki dublaj bende dahil birkaç popüler isimden ibaret değil ve bu işte popüler olmakla iyi konuşmacı olmak çok başka şeyler.dublaja bakış açımı daha sonra yazıcam mutlaka.şimdilik bu kadar.siteye giren,yazıları takip eden herkese sevgiler.